Paw Patrol skye penalhus Forstør

Paw Patrol skye penalhus

Ny vare

Paw Patrol skye rundt penalhus

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

75,00 DKK


Fri fragt fra 499 DKK!
30 dages returret!

Tilføj til ønskelisten

Yderligere information

Paw Patrol Skye rundt penalhus på 21 x 11 cm. I flot lila farve med billede af Skye, Marshall og Everest på.

Hvad er Paw Patrol?

Ryder leder en team af redningshunder (Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma og Skye) som redder deres by fra hverdagens problemer, om det nu er forsvundet elefanter, reparere vindmøller eller noget som er gået galt hos den klodsede Kaptajn Pighvar.

Teamet består af:

  • Ryder: Ryder er en ung, gammelklog, 10-årige dreng, der er leder af PAW Patrol. Under en nødsituation, kalder han og fører hvalpene på missioner for at hjælpe borgerne i Adventure Bay.
  • Marshall: Marshall er en dalmatisk hvalp, der ses som dum og klodset. På trods af al sin dumhed hjælper han Ryder utallige gange under missioner. Hans hovedfarve er rød, da det er farven på hans uniform (som normalt har en brandhjelm på vagt), og puppack.
  • Rubble: Rubble er en engelsk bulldog hvalp og byggepuppen af PAW Patrol. Hans hovedfarve er gul. Hans lastbil ligner en bulldozer, modificeret med boremaskiner og andre byggeværktøjer.
  • Chase: Chase er en Schæferhund hvalp, der ses at være temmelig moden og seriøs på missioner. Han er en politi / sikkerhedshund. Hans hovedfarve er dybblå. Han bærer en politihatte og kører en polititema bil, som han bruger til missioner.
  • Rocky: Rocky er en genbrug hvalp. Hans hovedfarve er grøn. Han er en hybrid / mix-race Eco pup, der altid har noget at løse et problem. Rocky bruger sin kloge klo til at samle stykker, der kunne genbruges og bruge dem til andre formål.
  • Zuma: Zuma er en chokolade Labrador retriever hvalp, med en lille talefejl, hvor han ikke kan udtale hans r korrekt. Hans hovedopgaver, som medlem af PAW Patrol, er alt der har med vand at gøre. Hans hovedfarve er lysorange, da han normalt bærer en orange hjelm på vagt, hans jakke og pup-pakke er også orange. Hans køretøj er en slags speedboat.
  • Skye: Skye er det første kvindelige medlem af PAW Patrol, og hendes hovedfarve er pink. Hendes job er normalt baseret på flyvning og udkig, og hun flyver en helikopter. Skye gør altid hendes landinger yndefulde med flips. Hendes fremragende hukommelse hjælper hende godt med Pup Pup Boogie. Skye er meget elskeligt og følelsesmæssigt.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Paw Patrol skye penalhus

Paw Patrol skye penalhus

Paw Patrol skye rundt penalhus

30 andre produkter i den samme kategori: