Gratis fragt fra 499 kr.

Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

KidzCorner
CVR: 38104179

Ahlgade 6B
4300 Holbæk
Denmark

info@kidzcorner.dk

+4561693133

Etableringsår: 2016

 

PRIS OG BETALING

Pris

Priserne på varerne er som vist på websiden på tidspunkt af købet, dog forbeholdt trykfejl. Hvis den betalte pris er højere end den korrekte pris vil vi godtgøre forskellen. Hvis den betalte pris er laver end den korrekte pris har vi retten til at annulere ordren.

 

Betaling

Der ikke nogen gebyr på de forskellige betalingstyper. Bemærk at hvis man vælger bankoverførsel sender vi først varerne når pengene er på vores konto.

Du har følgende betalingsmuligheder:

 • Bankoverførsel
 • Kredit/Debet kort (Dankort,MasterCard,Visa)
 • MobilePay Online
 • PayPal
 • ViaBill

Pengene trækkes først når vi sender varene. Det gælder også for varer som bliver forudbestilt.

 

LEVERING

Vi tilbyder de følgende leveringsmuligheder:

 • Hent i butikken - samme dag
 • GLS

Hvis pakken bliver sendt retur til KidzCorner på grund af at kunden ikke afhenter pakken eller adressen er forkert får kunden returneret købsbeløbet minus returforsendelses koster.

 

FORTRYDELSESRET

Alle køb mellem den 18. oktober og den 25. december har returret til den 31. januar.

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos KidzCorner. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

 1. har modtaget din vare
 2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail (info@kidzcorner.dk). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare og nederst i dette dokument. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

 • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses
 • eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.
 • du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi værdien af de varer som er returneret, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Oldhøjen 1
4300 Holbæk
Denmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

 

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?

Du kan bestille returlabel og instrukser til hvordan man sender tilbage her:

Åben Returportal

 Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

REKLAMATIONSRET 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på KidzCorner.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til:


Oldhøjen 1
4300 Holbæk

Denmark


Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Åben Returportal

 


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER (PERSONDATAPOLITIK)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn Adresse Telefonnummer E-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos KidzCorner og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Ejeren for KidzCorner har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på kidzcorner.dk er ejeren af KidzCorner, Sanne Mie Grethens. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til KidzCorner.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos KidzCorner har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til KidzCorner via e-mail (info@kidzcorner.dk).

 

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@kidzcorner.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby eller online på www.forbrug.dk.