Gratis fragt fra 499 kr.

Om os

Rob og Sanne startede KidzCorner tilbage i 2016, med en drøm om at tilbyde et unikt udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Vi sætter en stor ære i at forhandle legetøj som erholdbart og af høj kvalitet, så både du og dit barn kan være sikre på at det ikke er farligt, men lige så vigtigt at det kan tåle at være favorit-legetøjet i mange år frem. Vi ved alt om, at for mange børn kan bestemt legetøj opnå en særlig form for sentimental værdi, det er derfor vigtigt for os at børn skal kunne nyde deres legetøj sålænge som de finder deres legetøj interessant og på den måde kunne tage det frem senere i livet hvis de får lyst.

boy image

Find den perfekte gave hos KidzCorner

Der er altid en god grund til at give en gave til en, du holder af: skal du til en børnefødselsdag, barnedåb eller er du ved at forberede julens mange køb? Uanset hvad, så har vi hos KidzCorner gjort det nemt og enkelt for dig at få et overblik over det nyeste legetøj til børn i alle aldre. Vi har et væld af forskellige mærker og kategorier, så du kan gå målrettet efter netop dét, du ved vil blive et hit. Du har dog naturligvis også mulighed for at lade dig inspirere i vores online legetøjsforretning eller ringe til vores kundeservice, hvis du mangler ideer til, hvad der skal gemme sig i den næste gave.

boy image

Køb dit nye legetøj på nettet - KidzCorner

Der er mange fordele ved at købe sit legetøj online fremfor i en fysisk butik. Først og fremmest har man mulighed for at købe alle gaverne til familien direkte fra sofaen, og på den måde undgå at stresse rundt i fem forskellige butikker efter arbejdet og inden lukketid. Med noget legetøj kan det dog være rart at se det an, f.eks. for at vurdere størrelse. Hvis du har det sådan, er du og dit barn altid velkommen i vores showroom iHolbæk, hvor I kan se alt legetøjet inden et eventuelt køb. Når du køber legetøj online hos KidzCorner kan du vide dig sikker på, at vi sælger vores legetøj til utroligt fordelagtige priser, hvor alle kan være med - det er endnu en af fordelene ved, at sælge legetøj online fremfor i fysiske butikker. Vi ved alt om, at pris og kvalitet hænger sammen, og derfor er det vores fineste opgave at udvælge legetøj hvor kvalitet og pris går hånd i hånd, så alle kan få glæde af legetøj fra KidzCorner.